Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Josip Valčić jedini Zadranin

Autor: Šime Ćurko

07.05.2010. 22:00
Josip Valčić jedini Zadranin


Lino Červar, izbornik rukometne reprezentacije, objavio je popis igrača za dvije prijateljske utakmice koje će hrvatska reprezentacija odigrati 11. i 13. lipnja u Poljskoj.
– Prihvatili smo poziv i u reprezentativnom tjednu ćemo u goste Poljacima. Putujemo u kombiniranom sastavu, na popisu nema Tončija Valčića, Igora Vorija i Blaženka Lackovića jer želim provjeriti neke mlade igrače koji kucaju na vrata A reprezentacije. To su sve perspektivni igrači koji su se dokazali u mlađim kategorijama i sada dobivaju prigodu nametnuti se i steći iskustvo protiv jakog protivnika. Raduje i povratak nakon ozljede Zlatka Horvata – rekao je Červar.
Tako je Josip Valčić, koje je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor za Gummersbach, jedini Zadranin koji će nastupiti u Poljskoj. Valčić mlađi preskočio je Europsko prvenstvo u Austriji i cijelu polusezonu budući da se oporavljao od operacije skočnog zgloba. Unatoč odličnim nastupima u dresu Füchse Berlina na popisu niti među pričuvama nema Ivana Ninčevića.


 SEDAMNAESTORICA ZA POLJSKU


Mirko Alilović, Ivan Pešić, Ivan Čupić, Zlatko Horvat, Manuel Štrlek, Antonio Kovačević, Željko Musa, Marino Marić, Ivano Balić, Damir Bičanić, Drago Vuković, Josip Valčić, Jakov Gojun, Marko Kopljar, Alen Blažević, Domagoj Duvnjak, Denis Buntić.