Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

USKOK je utvrdio da su optužbe neistinite

Autor: Velimir Brkić

07.05.2013. 22:00
USKOK je utvrdio da su optužbe neistinite

Foto: Velimir BRKIĆ



U svom obrazlaganju Kezmić je rekao da je sve počelo na sjednici Upravnog odbora kada jednoj članici Matice umirovljenika nije odobreno da bude vođa puta za izlet u Dubrovnik




Matica umirovljenika općine Sukošan u Domu mladeži je održala redovitu izvještajnu godišnju skupštinu. U nazočnosti velikog broja umirovljenika sjednicom je predsjedao predsjednik Velimir Kezmić.
– Protekla godina bila je nadasve naporna i burna, pored svih svakodnevnih zadaća bili smo optuženi i za pronevjeru novca i nepravilni rad, međutim, ‘tresla se brda – rodio se miš’. U financijskoj kontroli USKOK-a ustanovljeno je da su optužbe neistinite i neosnovane, kazao je Kezmić.
U svom obrazlaganju Kezmić je rekao kako je sve počelo na sjednici Upravnog odbora kad je jednoj članici Matice umirovljenika nije odobreno da bude vođa puta za izlet u Dubrovnik.
– Usprkos kletvama i vrijeđanjima Upravni odbor je imao želju i namjeru da smiri situaciju, uzalud. Bilo kako bilo, nakon obavljenog razgovora u Policijskoj upravi Zadarskoj i županiji te kontrole USKOK-a sve optužbe su pale u vodu, a gospođa isključena iz članstva, navodi Kezmić.
Nazočnima na sjednici su se prigodnim slovom obratili načelnik Ante Martinac, predsjednik Matice umirovljenika Bibinje Nediljko Šimunić i Milivoj Dujela, predsjednik Matice umirovljenika Zadarske županije.