Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Dani otvorenih vrata udruge Hippocampus

Autor: Z L

07.06.2013. 22:00
Dani otvorenih vrata udruge Hippocampus


Udruga za zaštitu okoliša “Hippocampus” povodom Dana otvorenih vrata udruga 2013. “otvara svoja vrata” i poziva predstavnike medija 12. lipnja u vremenu od 11 do 12 sati u Gradsku vijećnicu Biograda na Moru, na adresi Trg kralja Tomislava 5, kao i sve zainteresirane građane 13. i 14. lipnja u vremenu između 15 i 17 sati.
Udruga “Hippocampus” na ovaj način želi upoznati javnost s dosadašnjim radom Udruge te predstaviti plan i program za razdoblje koje slijedi. Svi posjetitelji moći će dobiti informacije o samoj Udruzi i njezinim ciljevima, o uspješno provedenim projektima i inicijativama kao i o aktivnostima i projektima koje se trenutno provode.
Dani otvorenih vrata udruga održavaju se od 12. do 15. lipnja širom Hrvatske. Cilj je događanja građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj (posebice financirane iz javnih izvora) otvaranjem vrata građanima u određenom danu ili danima. Očekuje se predstavljanje aktivnosti, odnosno rezultata projekata, udruga financiranih iz pretpristupnih fondova EU. Dani otvorenih vrata udruga uklapaju se u niz aktivnosti koje se ove godine širom Europe organiziraju povodom obilježavanja Europske godine građana 2013.