Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Murvici u polufinalu Tin

07.07.2011. 22:00
Murvici u polufinalu Tin


Odigrane su prve  utakmice četvrtfinala malonogometnog turnira u Murvici.  Domaćini su mudrom igrom  nadvisili vrlo dobru momčad  Debeljaka u dvoboju u kojem  je do izražaja došla kvaliteta i  uigranost Murvice. Franko Jelovčić bio je najbolji pojedinac  utakmice te je sa dva gola  proslavio svoj rođendan. Mnogo izjednačenija je bila utakmica Sv. Martina i Tina u kojoj  je Tin poveo 1:0 preko Josipa  Čačića, najboljeg igrača utakmica. No Pridražani se ne predaju i izjednačuju nakon pogotka kapetana Kreše Čuline.  Utakmica je mogla otići na  obje strane, a na kraju je pobjednika odlučio Josip Čačić  koji je svojim drugim golom  odveo Tin u polufinale u kojem ga čeka Murvica. Sudački  par Zdrilić – Popović dobro je  odradio svoj posao iako je  utakmica Sv. Martina i Tina  bila prilično napeta, a na trenutke i nervozna.
MURVICA4
DEBELJAK0
Malonogometno igralište.  Gledatelja: 600. Suci: Ivan  Zdrilić i Luka Popović.
MURVICA: Šarlija, Lučić,  Dujmović (1), Rodić, Radman  (1), Orlović, Jelovčić (2), Novaković. Voditelj: Hrvoje Čulina.
DEBELJAK: Jerak, Nadinić,  J. Smolić, D. Smolić, Nitraj,  Martinović, A. Smolić, Gambiraža. Voditelj: Ante Jerak.
SV. MARTIN1
TIN2
SV. MARTIN: A. Pedić, Kokić, Čulina (1), J. Pedić,  Remšak, Batur, Bacalja, Klapan, Mikulec, Baždarić,  Zubčić, Jergan. Voditelji: Zvone Pedić i Stipe Baždarić.
TIN: Jurjević, Drlja, Klanac, Rančić, Gospić, Vedrić,  Čulina, Burčul, Čačić (2), Perica, Šendula. Voditelji: Tiho  Knežević i Edo Kvartuč.