17 °C
Online izdanje
Nedjelja, 25.lipnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Županija » Općine » Sukošan
RSS feed
Današnji broj
Sukošan
Povratak
Jadranske igre oduševile turiste
Piše: Velimir Brkić
Kako ćemo? - Ma lako ćemo! Tako je i bilo. Za pobjedu i zlato, ekipi Lako ćemo bilo je dovoljno samo šest bodova u potezanju konopa. Srebro u Sukošanu osvojila je ekipa Žduc-žduc, a treća je bila ekipa Kasijan
Foto: Velimir BRKIĆ
Finalna igra, potezanje konopa, bila je od presudne važnosti za konačni poredak

Ekipa Lako ćemo obranila je naslov najbolje ekipe Sukošana na Jadranskim igrama i krenula na natjecateljski maraton koji je prošlog ljeta, dva dana prije fešte sv. Kasijana u kolovozu, završio na HRT-u na uzbudljivom četvrtfinalu u Rogoznici.

- Jedva smo dočekali da se Jadranske igre vrate kući u Sukošan. Konkurencija je bila samo takva, okruženi dragim ljudima u publici dali smo srce, svi ko jedno. Baš to jedinstvo i timski duh doveli su našu ekipu do pobjedničkog postolja i zlatnih medalja, u jednom će dahu Andrija Smolić, kapetan pobjedničke ekipe Lako ćemo.

Jadranske igre u Sukošanu kao dio najbolje ljetne zabave na Jadranu, spektakularna zabava, odlična atmosfera i odlične ekipe. Pjevalo se i veselilo na novoj sukošanskoj rivi kao da je jedna od najvećih pučkih fešti u ovom turističkom mjestu na obali uvale Zlatna luka.

Za turiste ove igre bile su prava atrakcija. Japanci su bili naprosto opčinjeni, a Nijemci su za suvenire pograbili majice s natpisom "Jadranske igre". Miroslav Krzyk, prvi čovjek agencije Adria Events, je kazao da je prezadovoljan.

Ljetna karavana Jadranskih igara na zadarskom području večeras (ponedjeljak) nastavlja se u Turnju, a sutra navečer u Bibinjama.

Trenutno nema komentara

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr