Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Prva utakmica pod reflektorima na Stanovima

Autor: Šime Ćurko

07.08.2008. 22:00
Prva utakmica pod reflektorima na Stanovima

Foto: Zvonko KUCELIN



Nije u srijedu, nije ni u četvrtak, bit će – u petak. Iako se odluka o tome gdje će se igrati nedjeljna utakmica 3. kola Prve HNL između Zadra i Osijeka trebala donijeti danas na Izvršnom odboru Hrvatskog nogometnog saveza, neizvjesnost je ostala. Novica Erlić, direktor Zadra, kaže da je od prvoligaša sa Stanova zatražena dopuna dokumentacije kojom se potvrđuje da su radovi koji su započeli krajem lipnja završeni.
– Danas u 10 sati slijedi novi tehnički pregled stadiona uz obvezu prilaganja niza elaborata o izvedenim radovima, posebice onima vezanima za montažu reflektora. Kad sve to prođe uslijedit će konačna odluka, a mi se nadamo, kao što smo to puno puta do sada ponovili, da imamo pravo biti optimisti i očekivati da ćemo ove sezone igrati na svom stadionu – zaključio je Erlić.
Možda će se HNS smekšati kad vidi kako je lijepo na Stanovima kad se igra pod reflektorima. Sinoć su se tako okupile momčadi zvijezda i zadarskih političara i sportaša, koje su predvodili ministar Božidar Kalmeta i Igor Štimac, ali i brojni drugi javni dužnosnici i sportaši poput Antona Dražine, Rena Sinovčića, Dražena Grgurovića, Stjepana Božića, Dalibora Zebića, Denisa Karlovića, Darka Kasapa… Reflektori su položili ispit, na redu je IO HNS-a!