Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Lopov Tinjaninu ukrao sustav za navodnjavanje

07.08.2011. 22:00
Lopov Tinjaninu ukrao sustav za navodnjavanje


Nakon što je u petak policiji prijavljena krađa sustava za navodnjavanje na predjelu Vlačine u Škabrnji, nova prijava stigla je u subotu s područja Tinja gdje je bez sustava za navodnjavanje ostao 51-godišnji Tinjanin. Njemu je lopov s oranice na tinjskom predjelu Mačkovac skinuo i ukrao 11 rasprskavača čija se vrijednost procjenjuje na oko četiri tisuće kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava.
S parkirališta ukraden moped
S parkirališta u Ulici Krešimira Ćosića u subotu navečer ukraden je moped marke “Baotian bt49qt” zadarskih registracija. Krađu je policiji prijavio 28-godišnji vlasnik koji je osim mopeda ostao i bez zaštitne kacige, sunčanih naočala, prometne dozvole i knjižica vozila koje je ostavio u mopedu. Policija intenzivno traga za vozilom i nepoznatim lopovom protiv kojega je podnesena kaznena prijava.
Šest osoba uhvaćeno s opijatima
U noći sa subote na nedjelju zadarski su policajci u nedozvoljenom posjedovanju manjih količina opojne droge na raznim lokacijama diljem PU zadarske zatekli šest osoba. Riječ je o tri strana i tri hrvatska državljanina protiv kojih slijede kaznene i prekršajne prijave.