Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Večeras Morska alga!

Autor: Velimir Brkić

07.08.2013. 22:00
Večeras Morska alga!

Foto: Velimir BRKIĆ



Večeras nas na biogradskoj rivi s početkom u 21 sat očekuje peta po redu biogradska Morska alga. Organizator je Udruga za promicanje selektivnih vrsta turizma i regionalnog razvitka – Selekta. Voditelji su Božidar Rebić i Marina Bolanča, a pokrovitelj Turistička zajednica Biograda na moru.
– Zadovoljstvo nam je pozvati vas na petu po redu Morska algu Biograda na Moru. U ambijentu rasvijetljenog podmorja, onako usput, nudimo turistima i svim gostima grada Biograda priliku za zabavu i ugodno druženje.
Dinamičan program i bogati nagradni fond karakteriziraju ovo događanje već petu godinu za redom.
Prijave za natjecatelje, direktna interakcija s turistima, višejezični program, edukativni elementi, sajam “More kao inspiracija”, kvalifikacije za samo natjecanje i finalni dio, sve su to elementi Morske Alge 2013.
Pridružite nam se kako bismo zajednički približili javnosti želju za kreiranjem drugačijih zabavnih događanja za naše turiste, apelirali na zaštitu prirode kao između ostalog turističke resursne osnove, družili se te hvaleći bogatstva Lijepe Naše, našim gostima omogućili doživljaj više, stoji u pozivu.