Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Vratila se Jeričević, Štrmelj u Požegi

Autor: Šime Ćurko

07.09.2009. 22:00
Vratila se Jeričević, Štrmelj u Požegi


na Marin je počela trenirati, a u ekipu se vratila Karmen Jeričević (1986.), djevojka koja je svojevremeno igrala u Zadru, a posljednjih je godina bila na studiju u SAD-u. Jeričević je završila studij, vratila se u rodni grad, a kako je i “preko bare” igrala košarku (sa svojim sveučilištem Midland lani je bila na turniru u Zadru), bit će veliko pojačanje za ekipu Marije Mazije.
– Jeričević igra na poziciji beka šutera i prema onom što je pokazala na prvim treninzima itekako će nam dobro doći. Nažalost, Ina Marin je pregovarajući s klubom izgubila tri tjedna treninga i to sada treba nadoknaditi. Ivana Blažević zbog problema s koljenom nakon povrataka iz kadetske reprezentacije radi po posebnom programu – kaže Mazija čiju je ekipu nakon Maje Ledenko i Ive Grbas napustila i Lucija Štrmelj.
– Štrmelj je došla na trening i rekla da odlazi u Požegu. Koliko mi je poznato klub joj je dao ispisnicu tako da je očito da na nju više ne računamo. Nadali smo se da bi Štmelj mogla imati 20-ak minuta po utakmici sljedeće sezone, ali nakon njenog odlaska očekujemo da će Jeričević kvalitetno popuniti tu poziciju – dodala je Mazija.