Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Promicanje bibinjskog imena

Autor:

07.10.2009. 22:00
Promicanje bibinjskog imena

Foto: Velimir BRKIĆ



Vrata Općine uvijek će vam biti otvorena jer nema onoga tko nas može zaustaviti da pomognemo vama mladima, sportašima koji promičete hrvatski sport i bibinjsko ime, rekao je načelnik Šimunić


Načelnik Općine Bibinje Nino Šimunić primio je u općinskim prostorijama najuspješnije bibinjske sportaše. Na primanje kod načelnika bili su pozvani šahisti ŠK Goran iz Bibinja koji su ove godine osvojili treće mjesto na Prvoj B šahovskoj ligi, odbojkašica i reprezentativka Gloria Sikirić, treći na državnom prvenstvu u odbojci na pijesku Tomislav Fuzul i Bruno Šimunić te brončani s državnog atletskog prvenstva na 100 metara Luka Fuzul.
– Vi iz godine u godinu pokazujete sve zavidnije rezultate na nacionalnoj, ali i na europskoj razini. Moja i vrata Općine uvijek će vam biti otvorena jer nema onoga tko nas može zaustaviti da pomognemo vama mladima, sportašima koji promičete hrvatski sport i bibinjsko ime, rekao je načelnik Šimunić.
Posebne zahvale dobili su bibinjski šahisti kojima je načelnik čestitao na dosadašnjim rezultatima i zaželio puno uspjeha u budućem radu s najmlađim uzrastima.
Svi prisutni sportaši dobili su prigodne nagrade od Općine Bibinje za njihove uspješne sportske i organizacijske rezultate.