Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Vrijeme je za zimsko partijanje u Forumu!

Autor: Krešimir Bukvić

07.10.2009. 22:00
Vrijeme je za zimsko partijanje u Forumu!

Foto: Sebastian GOVORČIN



F.B.A studio iz Zagreba i City Club Forum kreću s zajedničkim projektom DEMon, live nastupom svaki petak alternativnih i rock snaga neovisnih, ali afirmiranih bendova iz cijele Hrvatske. Subota ostaje klupska, večer za sve ljubitelje elektronske glazbe, a kao uvod u novu klupsku sezonu sutra u Forum stiže DJ STIPE


Zahvaljujući uspješnoj suradnji City Cluba Forum i F.B.A studija iz Zagreba, agencije zaslužne za brojna zabavna događanja u najpoznatijim hrvatskim klubovima u City Clubu Forum večeras nastupa splitska grupa «ZINEDINE ZIDANE», široj publici poznata po hitu «PANTAGHANA» – prvi gostojući bend nove Forumove zimske sheme «DEMon». Forum će svakog petka imati live nastupe mladih alternativnih bendova koji će sa svirkom startati već u 23 sata pa će klub svoja vrata otvarati nešto ranije nego do sada, u 21.30.
Studio F.B.A već godinama  pokriva sva važnija događanja i poznate klubove diljem Hrvatske surađujući s DJ-ima renomiranih klubova poput  Papaye, Aquariusa, Aurore i Carpe Diema. Od početka prošle godine, studio je pokrenuo i zajednički projekt s alternativnim i rock snagama neovisnih, ali afirmiranih bandva širom cijele Hrvatske s ciljem podizanja glazbene scene neovisno o izdavačkin kućama i ustaljenim shemama. Riječ je o presedanu na Hrvatskoj glazbenoj sceni i od kojeg se s opravdanjem, nakon dosad odrađenih zadanih planova, očekuje mnogo.
Večerašnji nastup «ZINEDINE ZIDANE» uključivat će i JEGERMAISTER PARTY, klupske plesačice, nagradne igre, hostese te live produkciju na zidu. Nakon koncerta City Club Forum nastavlja sa svojim programom do ranih jutarnjih sati provjerenom formulom: dobar DJ – promocije – degustacije – kokteli po popularnim cijenama.
Subota ostaje klupska, večer za sve ljubitelje elektronske glazbe, prepoznatljiv «trade mark» City Cluba Forum. Prava klupska atmosfera i glazba u Zadru svake subote dolazi pod imenom «SEXY HOUSE MUSIC», redaju se nastupi pregršt poznatih klupskih DJ-eva kao što su Daizy, Costa Marin ( Papaya), te rado viđenog gosta u Zadru DJ Rena, Miss Lale te brojnih drugih. Vrhunska zabava i ples do ranih jutarnjih sati su zajamčeni, a kao uvod u novu sezonu partijanja u Forum stiže DJ STIPE koji je ostavio dubok trag u Primoštenskoj Aurori gdje je bio rezident DJ sedam godina. DJ STIPE je zajedno s Edijem svirao u Cappelli te slovi za jednog od kljucnih ljudi house scene u Dalmaciji i Hrvatskoj, a svirao je i s velikim imenima kao što su E.Amador, D.Morales, S.Rivera (Kings of tommorow), F.Knuckles, S.Tomie, C.Castelli i drugi.
City Club Forum već je dugi niz godina jedno od omiljenih okupljališta mladih Zadrana, a na ovaj zajednički projekt s F.B.A studijom uprava se odlučila zbog podizanja kvalitete glazbenog programa u gradu po uzoru uspješnih europskih klubova.
U Forumu su si postavili cilj profilirati klub i nadalje kao moderan i urban, biti kao i do sada jedini klub u gradu koji se jasno odredio za korak prema klupskoj sceni kakva ona jest u svijetu. Stoga će svi ljubitelji dobre glazbe i plesa u Zadru i okolici svim ovim novinama zasigurno napokon doći na svoje.