Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Informiranje vrlo važno za Ligu

07.12.2013. 23:00
Informiranje vrlo važno za Ligu


Udruga Liga protiv raka priredila je jučer prigodno druženje s medijima. Predsjednik udruge dr. Josp Bubićič i tajnik Vladislav Tomčuk odlučili su pozvati novinare prije kraja godine, kad je uobičajeno vrijeme za ovakva druženja.
– Još od 2007. godine otkada je izabrano ovo predsjedništvo nije bilo potrebe za ispravkom netočnog navoda. To znači da ste izvještavali o radu Lige pravovremeno, točno i istinito. Predstavili ste nas i kao udrugu i kao pojedince, skrenuli pozornost javnosti na probleme na koje smo mi ukazivali i pomogli u njihovom rješavanju. Bez vas i sredstava javnog informiranja u kojima vi radite Liga sigurno ne bi postigla sve što je postigla. U naša dostignuća ugrađen je i vaš doprinos, istaknuo je Bubičić. Pritom je podsjetio sve aktivnosti kojima se udruga bavi, kao i istupe u medijima. Podsjetio je kako su pokrenute razne serije o onkološkim bolestima, kao “Biti zdrav” ili “Izaberi zdravlje”.
– Liga se preporodila u posljednjih šest godina. Proglašeni smo kao najbolja Liga u Hrvatskoj od strane naše krovne organizacije, kazao je Bubičić. Izvijestio je okupljene i o brojnim akcijama u kojima je Liga sudjelovala i koje je organizirala.