Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

HUMANOST Donacija Sport Eventa bolnici

08.12.2017. 21:45
HUMANOST Donacija Sport Eventa bolnici


Direktorica tvrtke Sport Event Zdenka Zrilić jučer je na maloj svečanosti zamjeniku ravnatelja Opće bolnice Zadar dr. Ediju Karucu uručila ček u iznosu od 65.554,40 kuna.
– Drago mi je što smo se danas ovdje našli zbog donacije tvrtke Sport Event. Ova će se donacija potrošiti za kupnju novog instrumentarija potrebnog Odjelu kirurgije, kazao je dr. Karuc.
Prva žena Sport Eventa kazala je ovom prigodom kazala kako su ovom donacijom ispunili obećanje koje su dali prilikom organiziranja ovogodišnjeg Zadar Basketball Tournamenta da će sav novac prikupljen od prodaje ulaznica donirati Općoj bolnici Zadar.
– Zahvaljujem svim našim sugrađanima koji su pogledali poneku utakmicu i tako donirali novac za Opću bolnicu Zadar, naglasila je Zrilić.
Pročelnik Odjela kirurgije dr. Jaša Pavić je naglasio kako će novac biti potrošen za razvoj artroskopije, a ovaj postupak pomaže i u liječenju mnogih ortopedskih stanja. Na kraju susreta Zrilić je istaknula kako se nada da ovo neće biti jedina donacija, već kako bi ih moglo biti još u budućnosti.