Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Tradicionalna zimska revija predstava Kazališta lutaka Zadar

08.01.2012. 23:00
Tradicionalna zimska revija predstava Kazališta lutaka Zadar


Nekad “Sunce u Jazinama”, tradicionalna zimska revija predstava Kazališta lutaka Zadar koja od ove godine nosi naziv “Sunce na Poluotoku” jučer je prvi puta igrana u novoj zgradi Kazališta.
Ovogodišnja revija otvorena je starom predstavom iz Jazina “Mala čarobnica” koja je izvedbom na novoj pozornici i u ambijentu vrhunski opremljene dvorane dobila novo ruho. Naravno isti su ostali odlični glumci koji su još jednom uspjeli oduševiti okupljene roditelje i djecu igrajući s entuzijazmom i veseljem bez obzira na to gdje se nalazili.
Revija predstava koje Kazalište lutaka svake godine organizira u povodu blagdana za djecu nastavlja se već sutra, a do kraja tjedna na rasporedu su još četiri predstave. Sutra u večernjim satima, 18 sati, na rasporedu je jedna od omiljenih dječjih predstava “Psić koji nije znao lajati”, u četvrtak u 18 sati igrat će “Mačak u čizmama”, u subotu u 11 sati na rasporedu je “Mali dinosaur”, a revija završava u nedjelju u 11 sati s predstavom “Čarobnjak iz Oza”.
Sve predstave igraju se u novoj zgradi kazališta, a i ove godine izabrani su provjereni, djeci omiljeni naslovi koji će poslužiti kao odlična uvertira u rad Kazališta u novoj godini.