Obnova nogometaških svlačionica

Slika korisnika admin
Marin GOSPIĆ

U sportsko rekreacijskom kompleksu Višnjika, u tzv. donjemu dijelu koji je prije nekoliko mjeseci na upravljanje preuzeo SC Višnjik, počeli su intenzivni radovi na uređenju svlačionica u maloj dvorani. Riječ je o objektu čiji su dio godinama prije koristili odbojkaši (oni su se potom izmjestili u Dvoranu Krešimira Ćosića), a jedan dio koriste klubovi iz borilačkih sportova, te NK Zadar.

- U sklopu predstojećih zahvata na obnovi atletske staze i vanjskih terena bit će i radovi čija je svrha uređenje svlačionica u spomenutoj dvorani. Svlačionice su bile derutne i nisu zadovoljavale današnji standard i zahvat je bio nužan - kaže Denis Karlović, direktor SC Višnjik.

U NK Zadar jedva su dočekali početak uređenje svlačionica.

- Naše mlade kategorije koriste terene u Višnjiku i bilo je krajnje vrijeme da im se stvore potrebni uvjeti. Potez SC Višnjik izvrstan je i pridonijet će kvaliteti infrastrukture koju koriste nogometaši - kaže Svetko Ćustić, direktor NK Zadar.

Nogometaške svlačionice doživjet će svekoliku preobrazbu.

- Sanitarni i higijenski prostor potpuno će biti obnovljeni, promijenit će se instalacije i ostalo. I električna instalacija bit će nova, a u sklopu toga prostora uredit će se i ured za trenere. Poslije završetka radova mali nogometaši imat će uvjete kakvi su danas uobičajeni - dodaje Ćustić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno