Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

HAK: Otvorena dionica A1 Sv. Rok-Maslenica

08.02.2012. 23:00
HAK: Otvorena dionica A1 Sv. Rok-Maslenica


Za sav promet otvorena je dionica autoceste A1 od Svetog Roka do Maslenice, D 24 Maslenica-Zaton Obrovački i D27 Gračac-Obrovac, a samo za osobna vozila dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.
Ukinuti su zimski uvjeti na D1 od Karlovca do Gračaca, (od Gračaca do Knina smiju voziti osobna vozila), a u Gorskom kotaru zimski uvjeti ukinuti su na D3 Kikovica-Gornje-Jelenje-Delnice i D 501 Gornje Jelenje-Meja.
Za sav promet zatvorene su: Jadranska magistala od Karlobaga do Svete Marije Magdalene (D8), D52 Špilnik-Korenica, D425 Čeveljuša-Karamatići, D506 Dobroselo-Mazin i D523 Šmrika-Križišće.
Samo osobna vozila smiju voziti cestama: D1 Gračac-Knin, D25 Gospić-Karlobag, D27 Gračac-Obrovac, D8 Jadranska magistrala od Senja do Karlobaga i ŽC Bjelopolje-Donji Lapac.
Na dijelu Jadranske magistrale (D 8) od Bakra do Senja, zbog jakog vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).
Na graničnim prijelazima za osobna vozila nema dužih čekanja.
Od 6 sati uspostavljena je trajektna linija Prizna-Žigljen, kao i katamaranske linije iz Splita za otoke Korčulu, Lastovo i Hvar.
U prekidu su trajektne linije: Brestova-Porozina i Split-Supetar.
Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna i dostavna vozila.
Prekinute su i mnogobrojne katamaranske linije na riječkom, zadarskom i splitskom području. Na riječkom području u prekidu su sve katamaranske linije, na zadarskom ne plove katamarani prema Premudi, Silbi i Olibu, na splitskom području u prekidu je katamaranska linija: Vis-Hvar-Split, dok su ostale linije uspostavljene jutros.