Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Sutra Sajam poslova

08.03.2011. 23:00
Sutra Sajam poslova


Četvrti Sajam poslova Zadarske županije, održava se sutra u prostorima Arsenala, s početkom u 9 sati, a kako je programom predviđeno, zatvaranje bi trebalo uslijediti oko 16 sati. Kako je najavljeno, nakon svečanog otvorenja Sajma, slijedi predstavljanje na izložbenim pultevima, koje će trajati sve do zatvaranja.
U međuvremenu će u prostorijama Društvenog doma Tankerske plovidbe biti priređen domjenak, a u 10 i 30 u istom će prostoru započeti radionica “Prezentacija mjera HZZ 2011.” Nakon toga će se, u 12 sati, u Maloj vijećnici Doma županije upriličiti okrugli stol na temu “Gdje si danas”- Longitudinalno istraživanje obrazovnih i radnih aktivnosti završenih učenika srednje škole Zadarske županije.
Ovogodišnji će sajam okupiti rekordan broj poslodavaca, a i ove će godine biti obogaćen nizom aktivnosti namijenjenih poslodavcima, nezaposlenim osobama i onima koji traže posao te svim učenicima i studentima. Cilj sajma je poboljšanje komunikacije između poslodavaca i nezaposlenih, a na ovogodišnjem sajmu sudjeluje 67 poslodavaca i 11 srednjih škola.