Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Karanfili za umirovljenice

08.03.2012. 23:00
Karanfili za umirovljenice


U prostorijama Kluba umirovljenika u hotelu Bijeli delfin žene su mogle uživati i družiti se uz kavu, kolače i prigodan program


Matica udruge umirovljenika Biograd na Moru priredila je u povodu 8. ožujka, Međunarodnog dana žena, prigodno druženje za svoje članice.
Tako su u prostorijama Kluba umirovljenika u hotelu Bijeli delfin žene mogle uživati i družiti se uz kavu, kolače i prigodan program. Okupljene umirovljenice pozdravio je predsjednik Udruge umirovljenika Franjo Farkaš koji se s nekoliko riječi osvrnuo na 8. ožujka i njegovo obilježavanje kroz povijest.
Nekoliko prigodnih pjesama pročitala je pjesnikinja Radica Vrančić, dok su učenici biogradske osnovne škole, članovi Društva Naša djeca također izveli prigodan recital. Doprinos ovom druženju dali su i članovi KUD-a Kralj Tomislav.
Na kraju je svakoj članici predsjednik Udruge Franjo Farkaš uručio po karanfil, a posebno je pozdravljena članice Elda Ferara koja ima 93 godine i ne propušta priliku za ovakva druženja.
– Živim sama iako u blizini imam sina i snahu, no radim sve kućne poslove, kuham za sebe, gledam televiziju, a posebno mi je draga križaljka i nikada mi nije dosadno, kazala nam je gospođa Elda.