Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Otkazan Madonnin koncert u Zagrebu

08.03.2012. 23:00
Otkazan Madonnin koncert u Zagrebu


Madonnin koncert koji se trebao održati 11. lipnja na stadionu Maksimir u Zagrebu otkazan je zbog logističkih razloga, potvrdili su danas promotori Adria Entertainment i Live Nation.
Objašnjavajući razloge otkazivanja koncerta, predsjednik Uprave Adria Zabave Vladimir Ivanković izjavio je kako ta tvrtka nije mogla “ići ispod nekih dogovora s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze” koje su pred njih naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona, navodi se u priopćenju.
“S obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizirati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu”, dodao je Ivanković.
Svi kupci ulaznica za zakazani koncert povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili, dok će onima koji su ulaznice kupili online iznos biti vraćen na njihove kartice, izvijestili su organizatori koncerta.
Oni koji su ulaznice kupili u uredu Adria Entertainmenta, bez obzira na način plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu, stoji u priopćenju.