Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Bura zatvorila A1 između čvorova Maslenica i G. Ploča

08.04.2012. 22:00
Bura zatvorila A1 između čvorova Maslenica i G. Ploča


Zbog olujne bure dionica autoceste A1 između čvorova Maslenica i Gornja Ploča zatvorena je za sav promet, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 9,30 sati.
Državnom cestom D54 Maslenica-Zaton Obrovački mogu voziti samo osobna vozila.
Na mostu u Dubrovniku promet je zabranjen za autobuse na kat, kamp prikolice i motocikle, a Jadranskom magistralom (D8) između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.
Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima posebice u Lici i Gorskom kotaru zbog moguće poledice.
Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika. Dvosmjerno se vozi zbog radova između čvorova Zagvozd i Ravča, u dužini od oko 5 km (od 452. + 420 do 457. km), te između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica (na 235. i od 229. do 227.km).
Dvosmjerno se vozi i autocestom A3 Bregana-Lipovac, između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na mostu Nova Zelina (59. km).
Zabrana prometa za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, bit će danas, na Uskrsni ponedjeljak, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i na D1 (Ličkoj magistrali).
Na graničnim prijelazima Slavonski Brod, Županja i Stara Gradiška pojačan je ulazak, a na Bregani i Pasjaku izlazak osobnih vozila.
U prekidu je trajektna linija Sumartin-Makarska te katamaranske Split-Vis i Novalja-Rijeka.