Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Škabrnjanka Nikolina Ražov među 20 ljepotica

Autor: Valentina Mlađen

08.04.2013. 22:00
Škabrnjanka Nikolina Ražov  među 20 ljepotica


Ova Škabrnjanka je 2007. na izboru u Benkovcu ponijela titulu Miss sela, 2009. godine bila je finalistica izbora najljepših maturantica i maturanata Zadarskog lista, a prošle godine, također je ušla u finale ovog prestižnog izbora za Miss Universe Hrvatske


Dvadeset najljepših Hrvatica u  zagrebačkom hotelu Westin  započele su s pripremama  za finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2013. koji će  se održati 10. svibnja u  Kristalnoj dvorani hotela  Westin. Među njima je i  Škabrnjanka, 22-godišnja  Nikolina Ražov, koja će se u  teškoj i lijepoj konkurenciji  pokušati izboriti za krunu  najljepše koju će pobjednici  uručiti aktualna Miss Universe Hrvatske Elizabeta  Burg.
Mladoj Nikolini u prilog  svakako ide i već stečeno  iskustvo na natjecanjima.  Ova Škabrnjanka je 2007.  na izboru u Benkovcu ponijela titulu Miss sela, 2009.  godine bila je finalistica izbora najljepših maturantica  i maturanata Zadarskog lista, a prošle godine također  je ušla u finale ovog prestižnog izbora za najljepšu  Hrvaticu kada je izjavila: “Ja  sam Nikolina Ražov, dolazim iz Škabrnje, mjesta u  zaleđu Zadra. Volim izlaske,  druženje. Jako sam optimistična i ponekad naivna.  Obožavam životinje i zato  namjeravam upisati studij  veterine. Precizna sam i  volim da je uvijek sve na  svom mjestu i onako kako  sam ja to zamislila”. A baš  ove godine ono što je zamislila moglo bi se ovoj  optimističnoj ljubiteljici  životinja iz Škabrnje i ostvariti.