Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Policija u stanu pronašla pet stabljika marihuane

08.05.2011. 22:00
Policija u stanu pronašla pet stabljika  marihuane


Temeljem naloga istražnog suca Županijskog  suda u Zadru policija je u petak pretražila stan u vlasništvu  41-godišnjaka u Ulici Julija Klovića, nakon čega su mu  pronašli pet stabljika indijske konoplje “Cannabis sativa”.  Protiv 41-godišnjeg Zadranina podnesena je kaznena prijava.
Masovna tučnjava ispred “Lampaša”
U svega dva vikenda rada zadarski novootvoreni narodnjački klub “Lampaši” na Jadranskoj cesti  ponovno je došao na stranice crne kronika. Nakon što je  pred samo otvorenje kluba i nastup Nede Ukraden policija  intervenirala zbog dojave o bombi, koja se potom pokazala  lažnom, u subotu rano ujutro, oko četiri sata, uslijedila je  nova policijska intervencija zbog masovne tučnjave.
– Ispred disco kluba „Lampaši” u subotu oko 4 sata došlo  je do fizičkog sukoba između više osoba. U sukobu su  23-godišnjak i 29-godišnjak zadobili teške tjelesne ozljede,  dok je jedan 33-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede –  izvijestila je policija koja je potom na mjestu događaja  izvršila očevid. Na kriminalističko istraživanje privedeno je  ukupno šest osoba, a alkotestiranjem je utvrđeno da su svi  pili.
Iz samostana ukradeni mobitel i fotoaparat, iz  kuće zlatnina
Da lopovi ne prezaju ni pred čim u namjeri da  se domognu plijena, pokazuje i krađa iz sobe samostana u  sklopu crkve Sv. Mihovila. Nepoznati je počinitelj, naime, u  petak otamo ukrao mobitel, digitalni fotoaparat te manji  novčani iznos, a šteta je procijenjena oko 4.500 kuna. Isti  dan također nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću  34-godišnje Zadranke na Putu Murvice. Lopov je Zadranki  ukrao zlatni nakit vrijedan oko 15 tisuća kuna. Protiv  nepoznatih počinitelja za kojima policija intenzivno traga  podnesene su kaznene prijave.