Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Otvorena nova općinska zgrada

Autor: Velimir Brkić

08.05.2013. 22:00
Otvorena nova općinska zgrada

Foto: Velimir BRKIĆ



Vukić je najavila kako će odmah po premještanju iz stare u novu zgradu porušiti unutrašnjost stare zgrade i izgraditi dvije multimedijalne dvorane


U nazočnosti više stotina mještana Vrsi i Poljica svečanom ceremonijom, svećeničkim blagoslovom i velikom pučkom feštom otvorena je nova općinska zgrada, veliki turistički ured i multimedijalna dvorana. Riječ je impresivnoj katnici površine 320 metara četvornih koja se izgradila na mjestu bivše “zubarove kuće” i Turističke zajednice, tik do stare škole izgrađene 1900. godine.
Prvu fazu izgradnje izvodila je tvrtka Pogorilić promet iz Novalje, a drugu radnici općinskog komunalnog poduzeća. Vrijednost projekta iznosi 1,5 milijuna kuna.
– Nove, suvremene prostorije bit će u službi i mještana i turista, u uvodnom slovu je kazala Sandra Vukić, načelnica Općine Vrsi.
Pritom je najavila kako će odmah po premještanju iz stare u novu zgradu porušiti unutrašnjost stare zgrade i izgraditi dvije multimedijalne dvorane. U zgradi su i prostorije Dječjeg vrtića Vrška vila, do nove školske godine u potpunosti će se renovirati.