Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Zadar kumovao filmskim ljubavnim pričama

Autor: Ante Rogić

08.05.2013. 22:00
Zadar kumovao filmskim ljubavnim pričama

Foto: Vedran SITNICA



Glavni događaj prvog dana manifestacije je bilo prikazivanje filma “Zadar – grad ljubavi” koji je nastao na ideju studentice Stanke Gabrić. Kroz tridesetak minuta filma ona je razgovarala sa strancima, osobama koje su došle živjeti u Zadar zbog ljubavi


Kratkim dokumentarcem “Zadar – grad ljubavi”, u trajanju od 30 minuta jučer je na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru počeo četvrti po redu Ritam kulturizma.
Manifestacija koja se održava u organizaciji studenata Odjela za turizam i komunikacijske znanosti pobuđuje velik interes studenata ne samo matičnog odjela.
– Potrudili smo se da bude što raznolikiji program. Budućim generacijama bih poručila da nastave s tradicijom. Super je osjećaj vidjeti što ste napravili, kazala je Ivana Vulić koja je uz Dijanu Šabić, glavni koordinator ovogodišnje manifestacije.
“Zadar – grad ljubavi” je film nastao na ideju studentice  Stanke Gabrić. Kroz 30-ak minuta ona je razgovarala sa strancima, osobama koje su došle živjeti u Zadar zbog ljubavi.
Ritam kulturizma se nastavlja danas u prostorijama Studentskog kluba Božo Lerotić, s početkom u 11 sati. U suradnji s hostelom Forum, studente prediplomskog studija očekuje case study competition (studija slučaja). Svakoj grupi od pet studenata bit će predstavljen problem te će imati dva sata da ga riješe, nakon čega će žiri djelatnika hostela i profesora razmotriti radove te nagraditi najbolje rješenje. Nastavak slijedi u 16 sati s predavanjem o financiranju iz EU fondova, a u 18 sati počinje alternativna tura po Zadru, s ciljem upoznavanja stranih studenata, koji dolaze u povodu konferencije, s ljepotama i znamenitostima grada Zadra. Drugi dan završava internacionalnim partijem u Q baru, s početkom u 21 sat.