Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Nožem prodavačicu ubo u vrat i slomio joj nos

Autor: Ljiljana Jurjević

08.07.2008. 22:00
Nožem prodavačicu ubo u vrat i slomio  joj nos

Foto: Filip BRALA



Nakon što ju je teško ozlijedio razbojnik je, za sada s nepoznatom količinom novca, pobjegao i policija za njim intenzivno traga. Neslužbeno doznajemo da je razbojnik već sinoć lociran te da je ovisnik o opojnim drogama
Maskirani razbojnik naoružan nožem sinoć oko 18,50 sati ušao je u trgovinu “Pijor” koja se nalazi u blizini Vatrogasnog doma u Zadru i teško ozlijedio 31-godišnju prodavačicu K.K.
Razbojnik je ušao i zatražio novac, no u jednom trenutku okomio se na trgovkinju koju je najprije udario nogom i slomio joj nos, a nesretna 31-godišnjakinja dobila je i reznu ranu po vratu.
Koliko su opasne ozljede, sinoć nismo uspjeli doznati u zadarskoj Općoj bolnici, jer je ozlijeđena trgovkinja do 21 sat bila na liječničkoj obradi, nakon koje su policajci otišli obaviti s njom razgovor.
Nakon što ju je teško ozlijedio razbojnik je, za sada s nepoznatom količinom novca, pobjegao i policija za njim intenzivno traga.
Neslužbeno doznajemo da je razbojnik već sinoć lociran te da je ovisnik o opojnim drogama.
Nakon prepada stigla je policija i kola Hitne pomoći koja su izranjavanu prodavačicu odvezla u bolnicu. U trenutku razbojstva K.K. je bila sama u prodavaonici, ali je zato ispred prodavaonice bila skupina od 30-ak ljudi koji su igrali nogomet na obližnjem igralištu.
Ni to, međutim, nije spriječilo pomahnitalog razbojnika da nožem upadne u prodavaonicu, slomi djevojci nos i nožem joj zada ranu na vratu.
Policija vjeruje da su mu na tragu i da će okrutni razbojnik uskoro biti iza rešetaka.
 


Kamera sve snimila
U prodavaonici postoji nadzorna kamera na kojoj se vidi tijek događanja u prodavaonici “Pijor”. Razbojnik je najprije odgurnuo prodavačicu, nakon čega je ona uzvratila udarac, a onda je uslijedilo batinanje na podu.
Razbojnik ju je srušio na pod i udarao nogama, a još se sa sigurnošću ne zna kako je došlo do porezotine ne njenom vratu. Nakon što policija obavi s njom razgovor, bit će poznato što se zapravo dogodilo.