Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Policija prekinula koncert Nine Badrić

Autor: Valentina Mlađen

08.07.2009. 22:00
Policija prekinula koncert Nine Badrić

Foto: Filip BRALA



Koncert Nine Badrić u klubu Maraschino prekinut je nakon prvih nekoliko pjesama dolaskom policije. Iako je koncert s početkom kasnio više od sat vremena, kada se Nina popela na pozornicu i zapjevala “Takvi kao ti” publika je već bila na nogama. Početak koncerta obećavao je odličnu zabavu uz poznate hitove, ali nakon samo nekoliko pjesama Nina je odšetala s pozornice. Na sveopće iznenađenje koncert je prekinula policija iz za sada nepoznatih razloga. Gostima koji su kupili ulaznice u vrijednosti od 70 kuna nitko od nadležnih se nije potrudio objasniti zašto je koncert prekinut i hoće li se nastaviti. Ipak u razgovoru s voditeljem Maraschina Božom Škarom, saznali smo da se već razgovara o načinu na koji će se kupcima nadoknaditi karte.
– Za sada još ne možemo pričati o razlozima prekida koncerta, ali možemo reći da je s naše strane sve bilo uredno pripremljeno za koncert. Trenutačno radimo na dogovoru kojim bismo svojim posjetiteljima nadoknadili cijenu za karte, o čemu će biti obaviješteni putem medija, objasnio nam je Škara. Na upit nije li koncert možda bio neprijavljen pa ga je policija prekinula iz tog razloga, Škara je odgovorio niječno.
Tako je najavljivani koncert i iščekivanje jedne od najvećih hrvatskih pjevačkih zvijezda završio totalnim fijaskom. I dok se čeka na objašnjenja i razmišlja o nadoknadama, posjetitelji se pitaju nije li se netko mogao sporne večeri popeti na pozornicu i barem ispričati zbunjenim posjetiteljima.