Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

“Napolitanke” i mlijeko – novi ljetni hit!

Autor: Z L

08.07.2013. 22:00
“Napolitanke” i mlijeko – novi ljetni hit!


Mene je baba, doli u bodulima, svako jutro tirala da jedem te napolitanke, bile su od pola pedlja. I još su bile suhe jer su na stolu čekale goste pa je jedini način na koji si ih moga pojesti bio taj da ih prije umočiš u toplo mliko, kaže Ivo Petrić


Publika u Old Times Pubu odlično je primila novu pjesmu i spot zadarskog benda Sexymotherfuckers. Radi se o drugom singlu s novog albuma – nakon singla Avion, na red su došle i Napolitanke.
Pjesma traje malo manje od tri minute i, kao i Avion, nalazi se na drugom studijskom albumu zadarskog četverca koji nosi naziv “Kifameno”. Kako je došlo do pjesme Napolitanke, kojoj predviđamo skorašnji status ljetnog hita, objasnio nam je pjevač Ivo Petrić:
– Svi se sićamo kako smo kao dica morali jesti te suhe napolitanke. Mene je baba, doli u bodulima, svako jutro tirala da jedem te napolitanke, bile su od pola pedlja. I još su bile suhe jer su na stolu čekale goste pa je jedini način na koji si ih moga pojesti bio taj da ih prije umočiš u toplo mliko…, prisjeća se duhoviti Ivo događaja koji su inspirirali ovu pjesmu.
Spot je snimljen u centru Starog Bokanjca, u simpatičnim kaleticama koje su članove benda podsjetile na Italiju. U kadru se nekoliko puta pojavljuje i Pietro, mještanima najpoznatiji među Blekama i konjima, nesuđeni zadarski gradonačelnik Enio Meštrović.