Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Novo odredište ljubitelja motocikala

Autor: Valentina Mlađen

08.08.2009. 22:00
Novo odredište ljubitelja motocikala

Foto: Sebastian GOVORČIN



Vlasnici limenih ljubimaca na dva kotača i svi drugi ljubitelji motora dobili su još jednu motorijadu u Zadarskoj županiji. Od ove godine motosusret će se održavati i u Poličniku, a već prvu godinu doveo je u Poličnik motoriste iz cijele Hrvatske koji su stigli na nabrijanim ljubimcima.
Organizator motorijade u Poličniku je moto klub “Sveti Nikola” iz Poličnika.
– Lani smo imali rođendanski susret koji je bio pravi hit, pa smo odlučili da bismo trebali organizirati motosusrete svake godine, rekao nam je predsjednik moto kluba Darko Štulić.
Susret je ove godine za sve bikere bio besplatan, a očekivalo se da će do kraja večeri doći i do 200 bikera iz cijele Hrvatske. Uz nabrijane motore, paljenje guma i pucanje iz auspuha naravno ide i žestoka glazba. Motoriste u Poličniku zabavljala je grupa “Utvare” iz Zadra, uz koje su išle i neizostavne striptizete. Na motorima su krenuli sa stadiona gdje je održano glavno okupljanje kroz jedan dio mjesta, da bi se vratili na početak gdje ih je čekala dobra zabava do kasnih noćnih sati. Osim dobre zabave motorijada je pokazala da njezini sudionici imaju sluha za potrebe drugih, pa su tako organizatori odlučili da će dio prihoda od susreta donirati u dobrotvorne svrhe.