Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Košarkaši privukli pažnju

08.08.2010. 22:00
Košarkaši privukli pažnju


Nakon prvog dana kad su tribine bile pune, ponovilo se to i u petom danu. Razlog je tomu što su nastupili domaćini i to su igrači košarkaši igrali mali nogomet. U prvoj utakmici favorizirana ekipa Frestija rutinirano je odradila posao, a tome je i najviše pridonio prvi topnik Frestija Frane Fatović s postignutih pet zgoditaka. Krešo Kevrić, voditelj Torce, doveo je u Poličnik vrlo dobro sastavljenu momčad od nekolicine prvoligaških igrača, ali ipak su poraženi od Raštevića. Posljednja utakmica večeri bila je poslastica za prisutne gledatelje. Košarkaši iz KK Poličnika okušali su se i u malom nogometu te su ugodno iznenadili svojom igrom sve prisutne kao i protivnika jer su i poveli golom Gluića. To je za domaćina bilo sve, jer je ipak iskusnija momčad Franta u konačnici slavila.
FRESTI 9
8. MLADIH 0
POLIČNIK – Igralište kod škole. Gledatelja: 150. Suci: Ivan Zdrilić i Zdenko Bakarić.
FRESTI: Knez, Mičić, Š. Klarin, Pavlović, Lovretić, K. Klarin (2), Fatović (5), Perica, Volarević, Jurlina (2). Voditelj: Željko Bakarić.
8. MLADIH: Dragaš, Maračić, Alvir, Šarić, Fabijan, A. Šestan, J. Šestan, Ćurković. Voditelj: Milivoj Krnčević.
TORCA 3 (2)
RAŠTEVIĆ 5 (2)
TORCA: Čulina, Ukalović, Lulić, M. Kevrić, J. Kevrić, Špar, Perišić (1), Vrleta (1), Lucić. Voditelj: Krešo Kevrić.
RAŠTEVIĆ:Tokić, Miletić, Rašić, Kvesić(1), Maračić, Pešut (1), Banović. Voditelj: Dragan Klarica.
KK POLIČNIK 1
FRANTO 4
KK POLIČNIK: Kovačević, Pikunić, Marinović, D. Jurjević, Lončar, Bolić, T. Jurjević, S. Mijolović, J. Mijolović, Đerđa, Gluić (1). Voditelji: Darko Kovačević i Šime Ninčević.
FRANTO: Matak, Čulina (1), Buterin, Škara, Pavičić (1), Katalinić (1), Benčik (1). Voditelji: Dragan Buterin i Frane-Stjepan Škara.