Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

U tučnjavama na Smiljevcu i Viru teško ozlijeđeni maloljetnici

08.08.2011. 22:00
U tučnjavama na Smiljevcu i Viru teško ozlijeđeni maloljetnici


Policija traga za dvojicom muškaraca koji su u nedjelju oko 22 sata fizički napali dvojicu maloljetnika u dobi od 16 godina. Incident se dogodio ispred jedne stambene zgrade, a u napadu je jedan maloljetnik zadobio udarac u glavu te su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. Protiv nepoznatih počinitelja podnesena je kaznena prijava. Policija je zbog odmjeravanja snaga šakama intervenirala i u Viru gdje su se najprije potukla dvojica maloljetnika. Do sukoba je došlo kada je 16-godišnjak nasrnuo na godinu dana mlađeg dječaka te mu tom prilikom nanio teške ozljede. Sukob je prekinuo otac napadnutog dječaka koji je napadača oborio na tlo gdje su se potom naguravali. Otac premlaćenog dječaka (41) tom je prilikom 16-godišnjeg napadača udario šakom u glavu. Nakon policijske intervencije protiv njih su podnesene kaznene prijave.
Provale u Viru, Petrčanima, Zadru…
Tijekom vikenda nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u Petrčanima iz kojeg je ukrao veću količinu raznih cigareta. Materijalna šteta iznosi oko 40.000 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.
Također nepoznati počinitelj u noći sa subote na nedjelju provalio je u sobu koju koristi 26-godišnji talijanski državljanin u Petrčanima. Lopov je otamo ukrao torbicu s putovnicom, u vrijednosti od oko 500 kuna. Slijedi kaznena prijava. U isto vrijeme provaljeno je i u skladište Elektre Benkovac. Nepoznati kradljivao otamo je odnio bakreno uže vrijedno oko 10.000 kuna. Za ukradenim bakrom se traga, a protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava.
Policija je imala posla i u Murvici Donjoj gdje je 50-godišnjak prijavio krađu janjaca. Njemu je, naime nepoznati lopov pod okriljem noći sa subote na nedjelju iz štale ukrao pet janjaca te tako vlasnika oštetio za oko četiri tisuće kuna.
A u ranim jutarnjim satima u Viru iz automobila “audi” karlovačkih registarskih oznaka, također nepoznati lopov ukrao je mobitel marke “sony ericsson” u vlasništvu 31-godišnjaka, vrijedan oko 1.500 kuna. Slijedi kaznena prijava.