Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Protiv Lokomotive smo potrošili pravo na loš dan

08.09.2011. 22:00
Protiv Lokomotive smo potrošili  pravo na loš dan


Iako Rijeka igra jako dobro, iako igraju na valu optimizma, nakon što su s mladom momčadi odlično ušli u sezonu, očekujem da Zadar još jednom potvrditi da na Stanovima nitko nije favorit – kaže Mršić


Tri kola, sedam bodova.  Tako su nogometaši Zadra počeli  sezonu. No, u sljedeća tri kola  samo jedan osvojeni bod. Za sada  Zadrani drže desetu poziciju, dakle  još uvijek su u sigurnoj zoni, premda je nakon šest kola prerano  govoriti o tome tko je siguran, a tko  nije jer nesigurni su skoro – svi.
– Početak sezone ide onako kako  se i očekivalo. Mi smo dobro počeli,  ali nismo dobro nastavili. Ipak, na  dva posljednja gostovanja igra nam  je bila na tragu onoga što smo imali  u prva tri kola. Bez obzira što smo  izgubili u Zaprešiću od Intera nismo igrali loše. Utakmica s Lokomotivom u 4. kolu bila je samo  loš dan – naglasio je Antonio Mršić,  zadarski veznjak. Ako je Hajduk  bio super dan, a Lokomotiva loš  dan, kakav će onda dan Zadar u  nedjelju (20 sati) na Stanovima  imati protiv Rijeke?
– Nadam se da ćemo ponoviti ono  što smo pokazali protiv Hajduka.  Iako Rijeka igra jako dobro, iako  igraju na valu optimizma, nakon  što su s mladom momčadi odlično  ušli u sezonu, očekujem da Zadar  još jednom potvrditi da na Stanovima nitko nije favorit.
Ni Lokomotiva prije mjesec dana nije bila favorit pa je završilo  0:3.
– Sada se čini da smo previše  poletjeli nakon prva tri kola. Lokomotiva nas je spustila, ali nas  nije bacila u očaj. I lani smo imali  sličnu utakmicu i to sa Šibenikom  protiv kojeg smo na Stanovima  odigrali vrlo loše drugo poluvrijeme. Prije dvije godine izgubili  smo od Cibalije 3:0 kod kuće u  prvom kolu. Valjda smo s Lokomotivom potrošili pravo na jednu domaću kiks utakmicu.
Mršić je prošle sezone asistencijama i golovima vukao Zadar  upravo poput lokomotive. Ove sezone, međutim, ide znatno teže.
– Ako pogledamo brojke, a to su  uvijek golovi i asistencije, ne mogu  biti zadovoljan dosadašnjim učinkom. Međutim, mislim da ne igram  loše, dosta se trudim i sudjelujem u  igri, ali me nema u završnim akcijama, kao što je to bio slučaj  prošle sezone. No, ja sam strpljiv i  znam da će se negdje otvoriti,  moguće već protiv Rijeke.