Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Aqua aerobic na bazenu

Autor:

08.10.2009. 22:00
Aqua aerobic na bazenu

Foto: Zvonko KUCELIN



Svi zainteresirani koji žele aktivno sudjelovati u prezentaciji moraju ponijeti opremu za bazen: kupaći kostim, ručnik i natikače


Iz sporstkog centra Višnjik obaviještavaju sve zainteresirane građane da će se danas na zatvorenom bazenu održati seminar i prezentacija Aqua aerobica koji su organizirali u suradnji s Centrom za tjelovježbu Sveučilišta u Zadru.
Seminar i prezentaciju će voditi doc.dr.sc. Gordana Furjan – Mandić s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.
Svi zainteresirani prvo će od 18 do 19 sati moći sudjelovati na seminaru o teorijskim osnovama aqua aerobica koji će se održati u Press centra dvorane Krešimira Ćosića. POslije toga, od 19.30 do 21 sat na zatvorenom plivalištu Višnjik biti će organizirana prezentacija sata aqua aerobica.
 – Seminar i prezentacija su otvoreni za građanstvo. Svi zainteresirani moći će naučiti osnove aqua aerobica te se priključiti u grupu za aqua aerobic, koja će biti u ponudi bazena Višnjik. Pozivamo sve zainteresirane da na recepciji bazena podignu anketni listić ili ga isprintaju na našim web stranicama, ispune ga i ponesu sa sobom na seminar i/ili prezentaciju, pozvali su zainteresirane iz SC-a Višnjik i naglasili kako svi zainteresirani koji žele aktivno sudjelovati u prezentaciji moraju ponijeti opremu za bazen: kupaći kostim, ručnik i natikače.