Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Grdović vozio s 3,08 promila

08.12.2010. 23:00
Grdović vozio s 3,08 promila


Grdovića su u četvrtak oko dva sata u noći za volanom njegova jaguara zaustavili prometni policajci, a nakon što je napuhao 3,08 promila priveden je u policijske prostorije na otriježnjenje


Skandalima sklon zadarski pjevač Mladen Grdović (52) ponovno je uhvaćen u “nestašluku”. Njega su, naime, prometni policajci u rutinskoj kontroli prometa u četvrtak oko dva sata za volanom skupocjenog jaguara zatekli u vidno alkoholiziranom stanju nakon čega je napuhao čak 3,08 promila alkohola. Grdović je zatečen u ulici Ivana Petanija u zadarskim Arbanasima nedaleko obiteljske kuće na povratku iz noćnog provoda. No, umjesto u svom krevetu, s obzirom na promile koje je napuhao, noć je proveo u prostorijama policije gdje su ga policajci priveli na otriježnjenje. U četvrtak, nešto iza 13 sati, zbog vožnje pod znatnim utjecajem alkohola uz prijavu je prepraćen sucu za prekršaje gdje ga je ispitala sutkinja Ankica Dunatov.
Postupak protiv 52-godišnjeg M.G. kojega su danas na Prekršajni sud doveli policijski djelatnici PU zadarske je u tijeku. Sutkinja danas nije donijela nikakvu odluku – potvrdila je Dubravka Škalabrin Šarić, glasnogovornica Prekršajnog suda u Zadru ne želeći komentirati detalje postupka protiv Grdovića kojemu je posljednji put kada se na sudu našao zbog alkohola, ali i nasilja prema članovima uže obitelji, bila zapriječena i zatvorska kazna.
Popularni zadarski pjevač sklon “čašici” tada se zaklinjao kako je rekao zbogom alkoholu te da će zatražiti liječničku pomoć zbog svog poroka. No, najnoviji slučaj očit je dokaz kako mu to to baš i ne ide za rukom. Iako je u nekoliko sličnih situacija posljedice pijančevanja osjetio njegov “limeni ljubimac”, ovaj put srećom, sve je prošlo tek s mamurlukom.