Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Tudor rekao svoje i – otišao!

08.12.2013. 23:00
Tudor rekao svoje i – otišao!


Konferencija za novinare nakon utakmice kasnila je zbog neobičnog razloga – dvije televizijske kamere imale su problema sa frekvencijom mikrofona koji su se našli na istoj valnoj dužini. Baš kao što su se Ferdo Milin i Igor Tudor, treneri Zadra i Hajduka, našli na, ako ne istoj, onda makar sličnim, razmišljanjima nakon borbenih 90 minuta na Stanovima. Za Josipa Bajla, direktora Zadra, utakmica je bila „pravi Jadranski derbi”., a igra „vrhunska”.
– Nezadovoljan sam remijem jer smo vodili veći dio utakmice. Odigrali smo našu netipičnu utakmicu za ovu sezonu jer je naglasak bio na borbenosti i na karakteru budući da smo u Zadar došli nakon teškog poraza od Dinama. Taj smo ispit položili u punom smislu i zadovoljan sam pristupom igrača. Zadar je bio dobar, borben, težio je igri. S druge strane, mi nismo imali dovoljno kvalitete za zabiti drugi gol. U drugom poluvremenu igrali smo zatvorenije jer smo htjeli uzeti tih 1:0. Zadar je iz prvog udarca na gol u nastavku, a nakon 1:1 obje momčadi su išle otvoreno po tri boda – izjavio je Tudor i nakon nekoliko pitanja novinara napustio je prostoriju u kojoj se konferencija održavala.
Bajlo je objasnio kako nije riječ ni o kakvom Tudorovom buntu, no Milin je svejedno izrazio žaljenje što njegov kolega na protivničkoj klupi nije poslušao što to on (Milin) ima za reći.
– Ovo je pobjeda mojih igrača. Nakon utakmica sa Istrom koje smo odigrali katastrofalno, nakon niza loših izdanja na Stanovima moji su igrači pokazali zašto vjerujem u njih. Pokazali su da se mogu boriti za peto ili šesto mjesto kojem se nadam i čemu ću težiti drugi dio prvenstva. Čestitam i Hajduku jer se nije lako vratiti nakon 5:0 protiv Dinama. Žalim što nismo pobijedili, ali smatram da je ovo naša velika psihološka pobjeda – rekao je Milin kojem je ponovno „pukao glas” i to već nakon deset minuta igre.