Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Hladnjak solidarnosti razbio vjetar, traži se novi

08.12.2016. 23:00
Hladnjak solidarnosti razbio vjetar, traži se novi


Građani koji su u posljednjih mjesec dana htjeli ostaviti hranu koja im ne treba u hladnjak solidarnosti u jedan od prolaza zgrade Lipotica, naišli su na razbijeni hladnjak, a u posljednjih nekoliko dana on je od tamo i maknut. Za informacije o tome što se dogodilo pitali smo Ivana Motušića, vlasnika obližnje trgovine Day&night market koji je hladnjak i postavio.
– Prije nekih mjesec dana jaki vjetar bacio je hladnjak na pod i on se razbio. Pukla mu je prednja staklena stijena i jednostavno nije više bio funkcionalan. Taj dan oko 6 popodne digao se vjetar koji je i obližnjem kafiću stolove pobacao na cestu i hladnjak je pao, da ne biste pomislili da je to nekakav vandalski čin, kazao nam je Motušić, koji je hladnjak postavio ove godine.
Hladnjaka više nema, ali krenula je potraga za novim.
– Bilo bi stvarno lijepo kad bi nam se javio netko tko ima hladnjak viška, pa i nekoliko njih bi dobro došlo, kaže Motušić, a mi dodajemo kako, ako imate hladnjak viška ili znate nekoga tko ima i želi ga donirati, možete nazvati našu redakciju ili se obratiti djelatnicima u gorespomenutom marketu u Lipotici.