Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Snoop Dogg opet uhićen

09.01.2012. 23:00
Snoop Dogg opet uhićen


Američki reper Snoop Dogg uhićen je tijekom vikenda zbog posjedovanja marihuane nakon što je pokušao prijeći meksičko-američku granicu, gdje ga je granična kontrola uhitila.
Pjevač i producent (40) zaustavljen je na Sierri Blanci u Texasu, na istom mjestu gdje je country pjevač Willie Nelson bio uhićen zbog istog prekršaja 2010. godine, izjavili su carinici.
Bill Brooks, glasnogovornik carinske i granične kontrole, rekao je da su agenti provodili inspekciju Doggovog autobusa američko-meksičkoj granici istočno od El Pasa i osjetili miris marihuane.
“Kada su službenici obavili daljnju istragu, pronašli su malo marihuane, te repera predali šerifu okruga Hudspeth,” izjavio je Brooks.
Brooks je odbio reći o kojoj se količini marihuane radilo ili gdje je nađena, no mediji navode da se radi o maloj količini. Snoop Dog, koji je sam priznao da je marihuana njegova, uhićen je i ubrzo pušten, a 20. siječnja mora se pojaviti pred sucem.
Snoop Dogg, čije je pravo ime Calvin Broadus, bio je uhićen i osuđen puno puta u zadnjih deset godina zbog posjedovanja droga, od marihuane do kokaina, i posjedovanja oružja.