Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Pukla ljubav Carle Bruni i Nicolasa Sarkozyja?

Autor: Hina (H)

09.03.2010. 23:00
Pukla ljubav Carle Bruni i Nicolasa Sarkozyja?

Foto: FAH



Strani mediji i internet bruje o tome da je pukla ljubav između francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja i njegove nove, treće supruge Carle Bruni, a prema tim vijestima i on i ona već su se utješili novim ljubavima.
Prema švicarskoj televiziji TSR, Carla Bruni upustila se u vezu s francuskim pjevačem Benjaminom Biolayem dok se francuski predsjednik utješio u naručju ministrice za ekologiju i prvakinje u karateu Chantal Jouanno.
Glasine su se počele širiti u subotu navečer kada je Biolay, bivši suprug Chiare Mastroiani, primio nagradu za najbolju mušku izvedbu i za najbolji album godine, a Carla Bruni mu je navodno prva čestitala. Biolay i Bruni surađivali su na njezinu najnovijem albumu “Comme si de rien n’etait”.
Po listu Tribune de Geneve, Carla Bruni i Biolay nedavno su zajedno bili na odmoru na Tajlandu sve dok Sarkozy nije poslao zrakoplov po svoju suprugu, tražeći do nje da se vrati.
Dok se prva dama Francuske odmarala, predsjednik je navodno podlegao šarmu svoje (udane) ministrice za ekologiju.
Elizejska palača ne želi komentirati ove navode, a glasnogovornik Chantal Jouanno kazao je da je ona “skandalizirana tim glasinama” te spremna pokrenuti prijave.
Nicolas i Clara Bruni vjenčali su se 2. veljače 2008., nakon što su se upoznali na večeri kod zajedničkog prijatelja u jesen 2007. Francuski predsjednik upravo se bio rastao od svoje druge supruge Cecilije Ciganer-Albeniz, bivše supruge francuskog televizijskog voditelja Jacquesa Martina i trenutačne supruge poslovnog čovjeka Richarda Attiasa.
Carla Bruni-Sarkozy postala je tako treća supruga francuskog predsjednika. Ona je prije veze sa Sarkozyjem bila poznata po brojnim aferama s muškarcima i često je bila na prvim stranicama francuskih novina. Bivša manekenka ima sina s filozofom Raphaelom Enthovenom.