Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Raskomadani muškarac pronađen na Jarunu je iz Beograda

Autor: Hina (H)

09.03.2010. 23:00
Raskomadani muškarac pronađen na Jarunu je iz Beograda


Zagrebačka policija potvrdila je danas da je utvrdila identitet tijela čiji su ostaci pronađeni na zagrebačkom jezeru Jarun i da je riječ 44-godišnjem Cvetku Simiću iz Beograda, kojeg srbijanski MUP, prema pisanju medija, povezuje s kriminalnim podzemljem.
Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba rekla je da je identitet srpskog državljanina utvrđen DNK analizom u Centru za kriminalistička istraživanja “Ivan Vučetić”. Iz policije se nisu mogli doznati ostali detalji tog slučaja.
Načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec izjavio je HTV-u da je za Simićem bila raspisana potraga zbog nestanka i da policija nastavlja istraživati okolnosti i motiv ubojstva.
Glasnogovornica Ljuba izvijestila je danas na konferenciji za novinare da su jučer pronađeni donji udovi tijela, koje je dan ranije bez glave, šaka i nogu pronađeno na Jarunu. Ostaci tijela prevezeni su na Zavod za sudsku medicinu.
Cvetko Simić, po pisanju medija, poznat je srbijanskom MUP-u zbog krijumčarenja droge, s čime se povezuje i njegovo ubojstvo.