Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Napunili dva kontejnera smeća pa zapjevali

09.03.2017. 23:00
Napunili dva kontejnera smeća pa zapjevali


Istočna tribina stadiona Stanovi jučer je, nakon dugo godina, konačno ponovno zasjala u pravom ruhu. Zasluga je to tridesetak entuzijasta, uglavnom djece iz Škole nogometa NK Zadar koji su zajedno s djelatnicima Kluba i nekolicinom navijača, među kojima nije izostao i jedan od najvjernijih navijača kluba sa Stanova gospodin Jerolim Jere Biloglav, održali radnu akciju čišćenja tribine. Rezultat su dva puna kontejnera smeća te vidno umorni, ali vrlo zadovoljni “radnici” koji su nakon akcije još i zapjevali.
– Tribina nije čišćena dugo godina te je bila u jako lošem stanju. Osim smeća bilo je tu i mnogo ‘šute’ koja se s vremenom nakupila s obzirom na dotrajalost tribine, ali i dosta razbijenih plastičnih sjedalica. Sve su to vrijedni zadarski mladići sakupili i napunili puna dva kontejnera otpada. Još jednom hvala svima koji su sudjelovali u ovoj akciji, kao i zadarskoj tvrtki Čistoća koja nam je posudila dio alata za čišćenje, rekao je Roman Morović, voditelj odnosa s javnošću NK Zadra.
Stanovi su tako u jednom popodnevu dobili malo urednije ruho te će uređeni i pripremljeni dočekati prvu domaću utakmicu proljetnog dijela sezone koja je na rasporedu već sutra.
– Bit će naravno još puno akcija u koje ćemo uključiti djecu Škole nogometa i naše navijače te se nadamo da će nas podržati u što većem broju u svemu što radimo, rekao je Morović.
A sljedeća akcija na rasporedu je već u subotu ujutro na Narodnom trgu gdje će se javnosti još jednom predstaviti projekt članstva u NK Zadar pod sloganom “Za Zadar svoj”, a ujedno će se i svi zainteresirani moći učlaniti u klub te i na taj način podržati novu zadarsku nogometnu priču.