Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Ivan Ninčević u Zadru

Autor: Šime Ćurko

09.04.2010. 22:00
Ivan Ninčević u Zadru

Foto: Adam VIDAS



Dakako, nije se Ivan Ninčević vratio u matični klub iz Mocira, za koji je igrao prošle jeseni, već je iskoristio slobodne dane u Füchse Berlinu i došao kući na produženi vikend.
– Trener nam je obećao četiri dana odmora ako ostvarimo četiri pobjede u nizu. Mi smo svoje napravili, a trener je održao obećanje – kaže Ninčević koji se u dresu svog novog kluba odlično snašao. Izborio se Zadranin za poziciju na lijevom krilu, dobio je povjerenje za izvođenje sedmerca, a nakon devet nastupa ima impresivnih 5.8 golova po utakmici. Berlinčani su trenutačno na devetom mjestu na ljestvici s velikim izgledima da se pomaknu makar jedno mjesto naprijed.
– Cilj je minimalno osmo mjesto koje donosi izlazak u Europu – dodaje Ninčević oduševljen uvjetima u Berlinu gdje mu već nude novi dvogodišnji ugovor.
Jučer je povremeni hrvatski reprezentativac prošetao Poluotokom sa sinom Lukom, a za danas je najavio dolazak u Mocire na derbi s Crikvenicom. Ovaj put Ninčević će dojučerašnjim suigračima biti (tek) navijačka potpora.