Nedjelja, 5. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

UPITNO ODIGRAVANJE UTAKMICE Zbog neisplaćenih plaća Zadrani možda ne zaigraju protiv Zagreba!

09.05.2016. 22:00
UPITNO ODIGRAVANJE UTAKMICE Zbog neisplaćenih plaća Zadrani možda ne zaigraju protiv Zagreba!


Drama u košarkaškom klubu Zadar uoči utakmice sezone. Sutra u 19 sati Zadrani bi, u sklopu pretposljednjeg 13. kola Lige za prvaka, trebali u svojoj dvorani ugostiti Zagreb, s kojim dijele treću poziciju na ljestvici, međutim, u ovom trenutku upitno je hoće li se ta utakmica uopće odigrati. Razlog su četiri neisplaćene plaće prema momčadi, koja još nije sigurna hoće li sutra istrčati na teren.
– Već dugo čekamo isplatu tih dugovanja. Rečeno nam je da bi plaća trebala biti uplaćena. Ako bude, bit će sve u redu, međutim, ako ne bude, ne znamo što će biti. Nismo se još dogovorili, ali postoji i opcija da se neće igrati utakmica – kazao je Lovre Bašić, kapetan Zadra.
Ništa više na jutrošnjoj konferenciji za novinare nije znao ni trener Ante Nazor.
– Razgovarao sam s igračima i znam za tu opciju. Dobili smo obećanje da će biti uplata, očekujemo je i nadam se da do tog scenarija neće doći – rekao je trener Zadra.
Razvoj događaja pratite na portalu Zadarskog lista.
Inače, još u petak je održan sastanak igrača s direktorom Borisom Skroćom, nakon kojega je Nazor izjavio:
– Razgovarali smo o financijama. Direktor je donio je nadu za motivaciju. Vidjet ćemo u narednim danima što će biti. Nadam se da će to biti ok što se financijske strane tiče.
U međuvremenu je Zadar teško poražen na gostovanju kod Cedevite (109:70), a stanje na računima se nije promijenilo.
Do kraja Lige za prvaka još su dva kola u kojima bi Zadar trebao igrati protiv Zagreba kod kuće (sutra) i Gorice u gostima (subota). S obzirom da momčadi od trećeg do petog mjesta (Zadar, Zagreb i Kvarner) imaju isti omjer 6-6, svaki susret je odlučujući u borbi za doigravanje, odnosno treće mjesto.
NOVO
Prema posljednjim informacijama igrači su ipak odlučili odigrati sutrašnju utakmicu sa Zagrebom.