Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Ekipa “Lako ćemo” u polufinalu Jadranskih igara

Autor: Velimir Brkić

09.08.2013. 22:00
Ekipa “Lako ćemo” u polufinalu Jadranskih igara

Foto: Velimir BRKIĆ



Šest ekipa je na Rabu snage odmjerilo u pet igara: letećem vaterpolu, pršutu, mošarci, ribarskim kašetama i potezanju konopa


Pjevalo se i plesalo u Sukošanu cijelu noć s četvrtka na petak nakon što je ekipa “Lako ćemo” u Rabu izborila polufinale Jadranskih igara.
– Ime naše ekipe dovoljno govori samo za sebe. Samo treba dati srce u igru i biti okružen ljudima koje voliš i koji se međusobno vole, rekao nam je Andrija Smolić Smoljo, kapetan sukošanske ekipe.
Šest ekipa, pet primorskih i jedna zadarska – Novalja, Jazavci (Mali Lošinj), Žajni Rab (Rab), Vinodol (Novi Vinodolski), Daj Mare (Krk) te Lako ćemo (Sukošan) odmjerilo je snage u pet igara: letećem vaterpolu, pršutu, mošarci, ribarskim kašetama i potezanju konopa.
Na Rabu su se borili za prolaz dalje u Rogoznicu i u polufinale Jadranskih igara. Kraj svega toga, tu su bili vatreni navijači iz Sukošana te onaj najveći dio navijača, domaćini s otoka Raba koji su do samog kraja bez prestanka navijali za svoje favorite.
Ekipa “Lako ćemo” polufinale je izborila s ukupno osvojenih 38 bodova. Žajni Rab je s osvojenih 45 bodova osvojio je prvo mjesto pred domaćom publikom te izazvao opću euforiju i opći kaos na kraju igara. Treće je mjesto osvojila ekipa Daj Mare iz Krka s ukupno osvojena 33 boda. Četvrta je bila ekipa iz Novalje, peti Vinodol iz Novog Vinodolskog, a šesti Jazavci s Malog Lošinja.