Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Na meti tri direktorske fotelje gradskih poduzeća

Autor: Suzana Bandić

09.08.2013. 22:00
Na meti tri direktorske fotelje gradskih poduzeća

Foto: Marin GOSPIĆ



Starčevićevci imaju velike apetite. U startu su odmah zahtijevali mjesto dožupana i mjesto dogradonačelnika. Što su poželjeli, to su i dobili, sad idu dalje – traže mjesta direktora i pročelnika


Priča oko odlaska Hrvoja Grdovića, direktora gradske tvrtke Nasadi na mjesto tajnika u JK Uskok, ovih je dana uzburkala interes javnosti za političku, od završetka lokalnih izbora, uspavanu scenu. Jer sad se zapravo realiziraju koalicijski dogovori, pokazuje se što je tko obećao, koja se mjesta upražnjavaju da bi se dogovori proveli. U tom se kontekstu treba gledati odlazak direktora komunalnog poduzeća u mirnije vode, na mjesto s dobrom plaćom, a dalje od politike i reizbora.
– Nas je iznenadila neopoziva ostavka Hrvoja Grdovića tako da mi još uvijek nemamo konkretnog kandidata, ali ćemo se sastati ovih dana, sjesti i porazgovarati o tome tko bi to iz naših redova mogao biti. Činjenica je da u našoj stranci imamo jako puno kvalitetnih, sposobnih i obrazovanih ljudi koji bi mogli konkurirati za to radno mjesto i biti uspješni u vođenju te gradske tvrtke – rekao nam je Rudolf Dvorski, prvi čovjek Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević u Zadru i dožupan Zadarske županije.