Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Prijavljen 18-godišnji provalnik

09.09.2011. 22:00
Prijavljen 18-godišnji provalnik


Jedva punoljetni Zadranin zaradio je u petak  kaznenu prijavu zbog provale i krađe. Nakon kriminalističkog istraživanja, policajci su naime, utvrdili da je  upravo on početkom srpnja provalio u ured trgovačkog  društva u Perivoju Vladimira Nazora te ukrao mobitel  samsung i fotoaparat olympus. Vrijednost ukradenih predmeta procijenjena je oko 3.700 kuna.
Iz stana ukradeni televizor i DVD-player
Policija traga za nepoznatim provalnikom koji je  u četvrtak, oko 13 sati upao 42-godišnjakinji u stan u Ulici  kneza Novaka Krbavskog. Vlasnica stana policiji je prijavila  da su joj iz stana ukradeni televizor i DVD player u  vrijednosti od oko 2.000 kuna. Protiv nepoznatog provalnika  policija je podnijela kaznenu prijavu.
 
S jahte ukradeno računalo
Nepoznati počinitelj u četvrtak je s jahte na  vezu u kukljičkoj luci, ukrao prijenosno računalo u vlasništvu 31-godišnjeg državljanina Austrije vrijedno oko 5.000  kuna. Protiv nepoznatog lopova slijedi kaznena prijava.
Galovčanin prijavljen zbog vožnje s lažnim registarskim  pločicama
Policijski službenici Postaje prometne policije  Zadar u Galovcu su tijekom rutinske kontrole zaustavili  20-godišnjaka koji je na svoj automobil stavio nepripadajuće  registarske pločice i njim se usred bijela dana vozio uokolo.  Pločice su mu oduzete, a protiv njega je podnesena kaznena  prijava zbog krivotvorenja isprava.