Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Razveselili Pozdrav Suncu

Autor: Teuta Babajko Jamičić

09.09.2012. 22:00
Razveselili Pozdrav Suncu

Foto: Zvonko KUCELIN



Marinko Mičić, jedan od vlasnika i trener u Loptici, današnji dan posvetio je olimpizmu kao temi koju je kroz različite oblike tjelovježbe približio polaznicima Loptice


Mališani iz  Dječje sportske škole Loptica svoju sportsku dvoranu danas su zamijenili Pozdravom Suncu koji su oživjeli  glasnim smijehom i vedrim  razgibavanjem, obilježavajući tako Hrvatski olimpijski  dan.
Marinko Mičić, jedan od  vlasnika i trener u Loptici, današnji dan posvetio je  olimpizmu kao temi koju je  kroz različite oblike tjelovježbe približio polaznicima  Loptice. Nakon što je olimpizam “obrađen” u njihovim  prostorijama, Mičić se s  50-ak mališana uputio prema središtu grada, Poluotoku. Djeca su uživala u šetnji  gradskim ulicama, no najveselije je bilo na donjoj rivi,  točnije na Pozdravu Suncu,  gdje su se odmarali, sunčali,  skakali, razgibavali pa i pozirali.
Osim zajedničke fotografije koja će ih podsjećati da  su se priklonili olimpizmu  od malih nogu, sačuvat će i  one osjećaje sreće, snage,  prijateljstva i sporta kao  životnih izbora na koje mogu  biti ponosni.