Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Studije će se pisati preko noći, otvaranje u 14 sati

09.11.2010. 23:00
Studije će se pisati preko noći, otvaranje u 14 sati


Otvorenje Supernove, najavljeno za 9 sati ujutro ponovno je odgođeno, ali samo do 14 sati. Naime, u Supernovi se nadaju da će do tad institut Hrvoje Požar iz Zagreba dostaviti Komisiji Grada Zadra za tehnički prijem Studiju o energetskoj učinkovitosti zgrade.
– Jedan od članova tehničke komisije je zatražio na uvid tu studiju iako je projektantica zgrade Ivana Kosijer iz Jurcon projekta predvidila u samom projektu odredbe  te studije. Ne prostaje nam drugo nego da angažiramo Institut Hrvoje Požar koji će raditi na studiji cijelu noć. Također, tehnička komisija je našla zamjerke na asfaltiranim površinama oko trgovinskog centra. Naime, rupe oko šahtova nisu bile začepljene. Ukupno je komisija pronašla 4-5 bitnih i još izvjestan broj manje bitnih nedostataka koje se nadamo otkloniti do sutra, rekao nam je u kratkom razgovoru direktor Supernove Grgur Jolić.
Otprije je poznato da Grad Zadar neće komentirati rad svoje tehničke komisije, pravdajući se da je to stvar upravnog postupka i da se cijeli postupak oko pregleda zgrade Supernove tiče samo stranaka u postupku.


 PRIJEVOZ S KOLODVORA


Najmoderniji centar u Dalmaciji svoja će vrata otvoriti 11. studenog u 14.00 sati, u Ulici akcije Maslenica 1, 23 000 Zadar, priopćili su iz marketinga Supernove.
“Vjerujemo kako će posjetitelji uživati u prekrasnom interijeru Supernove okruženi najnovijim europskim modnim brendovima od kojih je večina po prvi put u Zadru.
Osim posebnih ponuda i popusta prigodom otvorenja, Supernova nudi atraktivan program za sve uzraste.
U četvrtak od 14.00 sati nadalje prve posjetitelje nagrađujemo prigodnim poklonima, častimo hranom i pićem, zabavljamo i plešemo uz Supernova DJ-a.
Kako bi se smanjile očekivane gužve, organiziran je besplatan prijevoz autobusima  između trgovačkog centra i glavnog kolodvora u vremenu od 14:00 do 19:00 sati”, navodi se u priopćenju.