Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Supernova: I dalje status “hoće-neće”

09.11.2010. 23:00
Supernova: I dalje status “hoće-neće”


Komisija Grada Zadra za tehnički prijem jučer je obišla Trgovinski centar Supernova. Kako je otprije najavljeno, Supernova je za četvrtak 11. studenog u 9,00 najavila svečano otvaranje najvećeg shopping centra ove vrste u Dalmaciji. Osmišljen je i cijeli zabavno-promotivni program, ali još uvijek nije sasvim sigurno da će se centar otvoriti. U Supernovi potvrđuju da su odgodili neke marketinške aktivnosti, ne želeći prejudicirati nalaz komisije. U Gradu Zadru nisu htjeli komentirati je li posrijedi nekakav negativan nalaz komisije, pravdajući se da je to stvar upravnog postupka te se cijeli postupak oko pregleda zgrade Supernove tiče samo stranaka u postupku.
–  Za svaki slučaj smo otkazali i prolongirali neke marketinške aktivnosti vezane za program otvaranja našeg trgovinskog centra u Zadru. Naime, tehnička komisija je pronašla da ograda na prvom katu nije dovoljno pričvršćena, pa se odmah pristupilo rješavanju tog problema. Nama je sigurnost na prvom mjestu i ne želimo ni zamisliti što bi se dogodilo da je posrijedi slabo osigurana ograda, rekao je direktor Grgur Jolić.
Jolić kaže da bi se danas konačno moglo znati hoće li Supernova i njenih više od sedamdeset poslovnih prostora, ugostiti  svoje kupce i mušterije. Jolić se nada da većih zamjerki tehnička komisija Grada Zadra neće naći.