Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Slavljeničke zahvalnice predsjednicima i članovima CB Donat

09.11.2013. 23:00
Slavljeničke zahvalnice predsjednicima i članovima CB Donat


Četvrt stoljeća postojanja proslavili su članovi CB radio kluba Donat. Okupili su se u svom prostoru u kojem djeluju posljednjih trinaest godina.
– Prije 25 godina skupina CB radio operatera, koji su djelovali kao sekcija Radiokluba Zadar, pokrenula je inicijativu za organiziranje i osamostaljenje kroz novu udrugu. Svoju su namjeru ostvarili 9. ožujka 1988. godine održavanjem osnivačke skupštine CB Radiokluba Donat. Od tada do danas, odnosno punih 25 godina, kao jedna od aktivnijih članica Zajednice tehničke kulture, djeluje ova naša udruga, kazao je predsjednik CB Radiokluba Donat Marijan Pezelj, podsjetivši kako je prvi predsjednik bio pokojni Miljenko Kucelin, nakon njega Kolja Bataljaku, a potom Nikša Rudan.
Predsjednik Zajednice tehničke kulture Duško Kraljev istaknuo je kako je CB Radioklub Donat bio prepoznatljiv po svojim akcijama.
– Mislim da je puno dobrih stvari koje smo napravili. Važno je da bude mladih. Nas će izvesti znalci, tehnička kultura. Ovo su »mali ljudi«, ali oni stvaraju državu, kazao je Duško Kraljev. Kao vrhunac večeri podijeljene su zahvalnice dosadašnjim predsjednicima i zaslužnim članovima.