Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Veliko srce Lions cluba Zadar

09.12.2011. 23:00
Veliko srce Lions cluba Zadar


Lions club Zadar svake godine organizira nekoliko redovitih humanitarnih akcija, a božićni bal samo je jedna od njih kada se sjete najpotrebitijih


Lions club Zadar organizirao je sinoć u Arsenalu humanitarnu večeru i bal te još jednom pokazao svoje veliko srce. I ove su godine članovi kluba priredili već tradicionalni, 13. po redu, humanitarni božićni bal, a prihod s ovogodišnjeg bala namijenjen je Odbojkaškom klubu invalida Zadar – klubu sjedeće odbojke.
– Svake godine oko Božića pomažemo onima kojima je pomoć potrebna. Ove godine odlučili smo da to bude Odbojkaški klub invalida Zadar. Radi se o dvadesetak aktivnih natjecatelja, iako klub ima oko pedesetak članova, koji sudjeluju u hrvatskoj ligi te putuju i po međunarodnim natjecanjima, a nemaju novca ni za trenirke niti za posebnu opremu koja im je potrebna, rekla je predsjednica Lions cluba Zadar Davorka Mezić.
Prihod se na sinoćnjoj večeri sakupljao donacijama od večere, prilogom za lutriju, donacijama koje se mogu uplatiti na račun otvoren kod OTP banke d.d. broj 2407000-1100075528, OIB: 02709938359 te aukcijom od pet umjetničkih slika i fotografija zadarskih autora. Na večeri se okupilo osamdesetak sudionika, a zabavljali su se bogatom lutrijom te uz nastup grupe Calypso i goste iznenađenja. Osim što su lutrijom donirali novac posjetitelji su imali priliku osvojiti bogate nagrade, pa su tako prve tri nagrade bile pršut, slika i vikend u pansionu na otoku Istu. Ostali su mogli osvojiti neku od vrijednih utješnih nagrada koje su osigurane uz pomoć sponzora kluba.
Lions club Zadar svake godine organizira nekoliko redovitih humanitarnih akcija, a božićni bal samo je jedna od njih kada se sjete najpotrebitijih.
– Kad god se ukaže prilika ili ako netko zatraži našu pomoć mi smo uvijek spremni uskočiti jer naš moto je “Mi služimo,” i po njemu se trudimo živjeti, zaključila je Mezić.