Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Jusup: Treba prespavati pa vidjeti što dalje

10.01.2011. 23:00
Jusup: Treba prespavati pa vidjeti što dalje


– Odigrali smo jako loše. Bez energije smo bili, osjećalo se odmah da smo prazni i da nemamo tu energiju za napraviti nešto više. Tome u prilog idu i ovi problemi s gripoznim igračima, a ionako smo tanki. Ovi mlađi su ipak ispod one razine i bez iskustva koje nam treba za ovako kvalitetnog protivnika kao što je Zagreb. Zabrinjava me što smo izgledali jako loše i treba prespavati, pa ćemo vidjeti što ćemo. O ostavci ne razmišljam, a svjesni smo situacije koja nije dobra po pitanju ostanka u ligi. Ali treba istaknuti kako svi ovi igrači igraju praktički “mukte” i najmanje njima treba zamjerati. Daju svoj maksimum i trude se te ih sve razumijem da im nije lako, rekao je Danijel Jusup nakon utakmice.
MLADEN ERJAVEC, TRENER ZAGREBA: – Čestitam svojim igračima na zasluženoj pobjedi. Bila je ovo  strašno teška utakmica u kojoj smo uspjeli uzeti bodove na vrlo teškom terenu. Možda se činilo da je Zadar bio indisponiran, no za to smo najviše zaslužni mi koji smo odigrali odlično u obrani i zatvorili im sve napadačke opcije.
LUKA ŽORIĆ: – Došli smo s velikom željom da pobjedom se približimo ulasku u Final four. Dobro smo se pripremili i odigrali maksimalno te nam se to vratilo vodstvom cijelo vrijeme.
JAKOV VLADOVIĆ: – Odigrali smo kriminalno. Što god smo probali nije nas išlo. Oni su pogađali sve što im se nudilo, često su bili sami na šutu. Uvalili smo se u neugodnu situaciju, nije lako, ali treba pokušati napraviti nešto da se izvučemo iz svega ovoga.